Nuffnang Ads

Thursday, August 28, 2014

MARAH

Marah ke??..marah sangat ke??...ni betul-betul marah ke??





EEhh..ehh..ni betul-betul marah ni....sabaq sat HULK.. cer hang istigfar sikit kalau marah tu...asyik nak memberontak ja keja hang... Cuba hang amalkan DOA MARAH ni time nak marah...




Haa..macam mana?? tenang tak??..simple ja doa time marah, tapi kadang-kadang kita ja yang tak amik tau pasal doa-doa ni. Barangsiapa yang sedang marah-marah tu, cuba try test, you can feel it, just try... it more simple than 123... InsyaAllah.

Siapa nak jam TAG heuer free??



*Marah jangan melampaui batas sesungguhnya orang yang melampaui batas adalah terdiri dari golongan orang munafik..




7 comments:

  1. tak mo marah-marah sangat...berpada-pada dah la yer...^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..sapa marah nnti kena jual..hehe..tq mama amir sudi singgah..lain kali datang lagi ye..

      Delete
  2. Blogwalked!

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Terima kasih kongsikan doa tu..leh amalkan time nak marah ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2...ada lg yg panjang Hafizul..tu cuma yg selalu kita sebut dan tak tau khasiatnya...:-)

      Delete