Nuffnang Ads

Wednesday, July 2, 2014

Segmen : Blog Walking Sempena Ramadhan 1435H


Klik Banner di atas


24 comments:

  1. tq :) saja cuba try test..dh tua2 baru blajar buat blog mcm ni la..hihi

    ReplyDelete
  2. good luck ! =)
    fantastic holland ke brazil yg menang ?
    of course brazil!!
    btw ..awak tak letak iklan nuffnang ke kat dlm blog bule jugak buat duit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahah..ye tak ye erk..nnti la nk try letak..x pandai sangat ni..perlukan bimbingan untuk menuju jalan yang lurus..kih2

      Delete
  3. Salam...
    Ade singgah dari segmen yang sama

    http://freejustforu.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-sempena-ramadhan.html

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen. :)

    http://kaktusoren.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-sempena-ramadhan.html

    Jemput join: http://kaktusoren.blogspot.com/2014/06/mission-ramadhan-blog-tour.html

    ReplyDelete
  5. terima kasih ye sudi join segmen ayu... jooom kita sama2 blogwalking ke blog kawan2 yang lain...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/07/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan daripada ABM, Kita follow blog awak ye :)

    Follow balik tau http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan ABM, tq follow my blog, dah jd follower awk yg #123 dah..hihi

      Delete
  7. Salam perkenalan dan salam ramadhan kareem.

    Jemput follow blog sy
    http://nursabrinasazali.blogspot.com/2014/07/pasta-untuk-bayi-11-bulan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkanalan,tq follow..dh jd follower awk gak

      Delete
  8. Salam kenal..wanie singgah dari segmen yang sama..all the best ye..
    done follow here.. :)

    http://norniwanie.blogspot.com/2014/07/blogwalking-sempena-ramadhan-1435h.html

    ReplyDelete
  9. Salam kenal.. blogwalking & follow sini #12 dari segmen yang sama.. http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-sempena-ramadhan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal.tq..done follow your blog..:)nnti-nnti singgah la lg k..

      Delete
  10. Assalamu'alaikum, datang dari segmen yg sama :) salam ramadhan :)
    http://erjud-chayob.blogspot.com/2014/07/blogwalking-sempena-ramadhan-1435h.html

    ReplyDelete
  11. Singgah follow sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  12. Singgah dari segmen yang sama :)

    http://www.azhafizah.com/2014/07/segmen-blogwalking-sempena-ramadhan.html

    ReplyDelete
  13. singgah dari segmen yang sama, follow sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-sempena-ramadhan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq singgah :-)gua on the way ke blog fadhil eda..huhu

      Delete