Nuffnang Ads

Sunday, July 27, 2014

SELAMAT HARI RAYA

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, sehari sebelum raya memang agak menyibukkan.memandangkan dah berapa hari tak update blog, saja gua mengagahkan diri lepas sahur tadi letak video yang diedit Sempena Raya ni, tak tau nak post apa dah time-time nak raya macam ni,macam-macam nk kena buat, hari ni lagi la macam-macam nak kena settle..hehe

Apa-apa pun, Salam Aidilfitri kepada seluruh umat muslimin dan muslimat di seluruh dunia umumnya dan di Malaysia khasnya. Semoga lebaran ini memberi sejuta makna dan kegembiraan meraikan hari kemenangan..mohon kemaafan zahir dan batin andai ada salah dan silap... Ihklas dari hooreey.blogspot.com


Ni la lagu yang paling gua suka, memang betul-betul lagu raya lah!!!..dia punya lirik banyak raya..berapa banyak raya daaa...